Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii de crimă la nivel înalt, fost ofiţer SRI executat în spatele gratiilor

Acuzaţii de crimă la nivel înalt, fost ofiţer SRI executat în spatele gratiilor

Acuzaţii de crimă la nivel înalt, fost ofiţer SRI executat în spatele gratiilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2017   •   17:07

Scandalul în care este implicat generalul SRI Florian Coldea scoate la suprafaţă dezvăluiri terifiante. Un presupus ofiţer SRI sub acoperire a fost găsit mort în condiţii suspecte în penitenciatul Codlea, în 2007.

Sorin Crivăţ, pe atunci şef al corpului de control de la Ministerul Integrării Europene, fusese arestat pentru corupţie de procurorul Valentin Şelaru, fostul asistent al Codruţei Kovesi. În arest, Crivăţ şi-ar fi deconspirat calitatea de ofiţer acoperit şi a fost găsit mort câteva zile mai târziu.

Procurorul Şelaru este aceeaşi persoană care a emis mandatele de interceptare în cazul Alinei Bica, fosta şefă DIICOT, care anul trecut, în timp ce era în arest preventiv, se temea să nu aibă soarta lui Sorin Crivăţ.

Chris Terhes, preşedintele Coaliţiei Românilor pentru Combaterea Corupţiei, vorbeşte pe pagina sa de facebook despre posibile legături mafiote în SRI, toate având sprijinul justiţiei. Acesta aminteşte despre moartea suspectă a presupusului ofiţer SRI, Sorin Crivăţ, în penitenciarul Codlea.

"Sorin Crivăţ era ofiţer acoperit SRI care activa în structuri ale statului. În 2007, înainte să fie reţinut de Şelaru, era şef al Corpului de Control al Ministerului Integrării Europene şi al structurii de securitate la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie din cadrul Ministerului Economiei. Familia lui spune că, înainte să fie săltat de DNA, fusese în ceva misiune în Africa".

×
Subiecte în articol: editie de weekend
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close