Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, detalii din cazul militarului francez găsit mort la un hotel din Bucureşti

Adina Anghelescu, detalii din cazul militarului francez găsit mort la un hotel din Bucureşti

Detalii de ultimă oră din ancheta sensibilă de la București, după găsirea unui militar francez mort într-o camera de hotel. Iată ce au reușit să afle criminaliștii. Atenție, urmează informaţii care vă pot avea impact emoțional!

Adina Anghelescu, detalii din cazul militarului francez găsit mort la un hotel din Bucureşti
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu
de Claudia Popovici    |    06 Noi 2022   •   17:57

Reamintim că un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit mort astăzi, în camera unui hotel de patru stele din nordul Bucureștiului, de o cameristă.

Femeia a intrat în cameră, l-a găsit pe bărbat decedat în încăpere cu urme de sânge și o foarfecă alături. În momentul acela a sunat la 112.

"Se merge pe varianta sinuciderii în acest moment, chiar dacă celelalte ipoteze nu sunt excluse în totalitate. 

Însă, după ce au făcut cercetarea la fața locului și restul investigațiilor, polițiștii coordonați de acest procuror de la Parchetul Militar, o doamnă procuror, merg pe această variantă. Se așteaptă necropsia.

Trupul militarului francez, un bărbat de 41 de ani a fost dus la IML și posibil mâine să se efectueze necropsia pentru a afla exact momentul în care a murit bărbatul. Pentru că o informație ar fi că acesta ar fi decedat în urmă cu o zi sau 2 și nu neapărat noaptea trecută așa cum se crede", a precizat Cristi Popovici, jurnalist Antena 3 CNN. 

Adina Anghelescu, detalii din cazului militarului francez găsit mort la un hotel din Bucureşti

"Din informațiile mele, sursele judiciare îmi spun că acest subofițer, pentru că vorbim despre un militar francez cu grad de subofițer, a fost văzut ultima dată vineri seara.

Când a fost găsit de cameristă, astăzi în jurul orelor 10:30, militarul era în pat, era îmbrăcat, iar lângă el era acea foarfecă. 

Camerista a observat că acesta avea o rană la gât. Acum, cercetarea la fața locului presupune și ridicarea de obiecte personale. A fost ridicat un telefon mobil.

Probabil că mâine după ce se va da rezultatul de la necropsie vom avea și primele informații de la Parchetul Militar. Numele militarului nu se poate da până când nu va fi anunțată întâi familia bărbatului, anunț făcut de Ambasadă.

Oricum, dacă a fost un suicid, este foarte bizar modul în care subofițerul de la unitatea multinațională din București a ales să-și pună capăt zilelor", a explicat Adina Anghelescu, jurnalist de investigații Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close