Antena 3 CNN Actualitate Afacere încheiată cu scandal. Patru tineri au devastat o maşină de lux

Afacere încheiată cu scandal. Patru tineri au devastat o maşină de lux

Afacere încheiată cu scandal. Patru tineri au devastat o maşină de lux
de N.B.    |    30 Sep 2011   •   21:00

De la un schimb de maşini mai mulţi tineri au ajuns la o răfuială cu bâte şi leviere. Nebunia a început când una dintre părţi n-a mai vrut să facă schimbul pentru că avea îndoieli în legătură cu actele autoturismului. Răzbunarea a avut loc într-o benzinărie, lângă camerele de supraveghre.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraceghere, poliţiştii au reuşit să refacă, pas cu pas, întreg atacul.

Agresorii şi-au urmărit victimele până la o benzinărie, acolo au blocat intrarea în parcare şi au coborât în fugă. N-au reuşit să-i prindă pe cei cu care aveau ceva de împărţit, astfel că şi-au vărsat nervii pe maşina lor.

Au lovit portierele, parbrizul şi, în cele din urmă, motorul cu bâte şi leviere, până când au fost mulţumiţi de paguba produsă. S-au grăbit către maşina lor şi au plecat în trombă, fără să ia în considerare faptul că au fost filmaţi.

Poliţiştii i-au ridicat pe doi dintre tineri în această dimineaţă. Au primit deja mandate de arestare.

Ancheta constinuă, mai ales că poliţiştii spun că agresorii au depus o plângere împotriva proprietarului maşinii distruse, cu două zile înainte de atac. Au declarat atunci că tânărul i-a blocat în trafic, i-a agresat şi le-ar fi furat 1.800 de euro.

 

×
Subiecte în articol: afacere masina bătaie scandal benzinarie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close