Antena 3 CNN Actualitate Agresorul de la Timişoara a fost prins. Vezi imagini cu suspectul principal în cazul femeilor înjunghiate

Agresorul de la Timişoara a fost prins. Vezi imagini cu suspectul principal în cazul femeilor înjunghiate

Agresorul de la Timişoara a fost prins. Vezi imagini cu suspectul principal în cazul femeilor înjunghiate
de N.B.    |    16 Aug 2011   •   19:11
Update: Conform unor surse din cadrul IPJ, citate de Agerpres, suspectul şi-a asumat agresiunile asupra unor femei.

"Bărbatul se numeşte Mândrilă Aurel, are 33 de ani şi este din localitatea Broşteni, Mehedinţi', a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Acesta, în 2001, a mai fost condamnat pentru omor şi a primit 10 ani de închisoare.

Poliţiştii de la Timişoara au reţinut, marţi după-amiază, un bărbat, care este suspectul principal în cazul femeilor înjunghiate. El a fost arestat în apropierea locului în care a avut loc cea mai recentă agresiune.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost dus la secţia de poliţie şi este audiat de către anchetatori.
 


Autorităţile încearcă să determine dacă cel reţinut este vinovat de comiterea tuturor crimelor. Anchetatorii caută explicaţii cu privire la motiaţia din spatele aţiunilor sale, nu este exclusă varianta ca agresorul să sufere de afecţiuni psihice.
 


După primele două agresiuni, Inspectoratul de Poliţie Timiş informa, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii timişoreni fac verificări şi investigaţii în toate zonele municipiului Timişoara, oamenii legii susţinând că nu este vorba despre un agresor în serie în aceste cazuri, ci ar fi agresori diferiţi.

Două femei, de 23 şi 45 de ani, au fost înjunghiate pe stradă, în două zone diferite din Timişoara. O a treia femeie a fost înjunghiată, marţi după-amiază, în Timişoara, poliţiştii reuşind să prindă pe aceeaşi stradă un bărbat suspectat de comiterea acestei agresiuni.

×
Subiecte în articol: agresor arestat retinut politisti Timisoara
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close