Antena 3 CNN Actualitate Agresorul poliţistului din Târgovişte, la spital după ce a consumat plante etnobotanice. Vezi imagini din timpul reţinerii (VIDEO)

Agresorul poliţistului din Târgovişte, la spital după ce a consumat plante etnobotanice. Vezi imagini din timpul reţinerii (VIDEO)

Agresorul poliţistului din Târgovişte, la spital după ce a consumat plante etnobotanice. Vezi imagini din timpul reţinerii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Sep 2010   •   12:11

George Daniel Uţă, tânărul care l-a lovit în cap cu o sticlă pe un poliţist din Târgovişte, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore. El a fost audiat mai bine de şase ore la Parchetul din Târgovişte. Pe drum spre Parchet, însă, atacatorului i s-a făcut rău, după ce, se pare, consumase plante etnobotanice în apartamentul în care a fost găsit.

Daniel Uţă, cunoscut sub porecla de "Danezu", împreună cu Dragoş Băncilă şi cu o tânără în apartamentul căreia au fost găsiţi cei doi, au fost transportaţi duminică seară spre Parchetul Tribunalului Târgovişte. Pe drum însă, lui Daniel Uţă i s-a făcut rău, astfel că a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Se pare că acesta consumase plante etnobotanice în apartamentul în care a fost găsit. După ce şi-a revenit, şi-a continuat drumul spre Parchet.


Daniel Uţă a fost prins într-un apartament din sectorul 1 al Capitalei, în urma unei descinderi a poliţiştilor de la Investigaţii criminale şi a celor de la DGIPI. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Între timp, poliţistul lovit - Codruţ Oprea, de la IPJ Dâmboviţa - a ajuns din nou pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca. Acesta a fost internat, duminică, în comă, după ce a fost agresat de tânărul din Târgovişte.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: retinut Targoviste audieri agresor politist
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close