Antena 3 CNN Politică Alegerile din PSD Timiş, binecuvântate de un preot

Alegerile din PSD Timiş, binecuvântate de un preot

Alegerile din PSD Timiş, binecuvântate de un preot
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    05 Apr 2013   •   23:56

PS Paisie Lugojanu, episcop vicar de Timişoara, le-a dat binecuvântarea celor aproximativ 1.000 de persoane care au participat, vineri, la conferinţa de alegeri a PSD Timiş, între invitaţii la eveniment fiind primarul municipiului, Nicolae Robu (PNL), parlamentari USL şi rectori.

Printre invitaţii PSD Timiş la acest eveniment s-a numărat şi PS Paisie Lugojanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoara, care a ţinut, în discursul său de la tribuna social-democraţilor, să le dea acestora binecuvântarea.

"Vă dorim să aveti spor şi binecuvântare de la Dumnezeu ca hotărârile să fie spre folosul oamenilor", le-a transmis PS Paisie Lugojanu social-democraţilor, nu înainte de a-l saluta pe Francisc Boldea, primarul PSD al municipiului Lugoj, potrivit Mediafax.

Episcopul vicar a spus că "nu este importantă culoarea politică, ci important este ca lucrurile să meargă bine în România şi să fim uniţi".

Printre invitaţii la adunarea social-democraţilor s-a numărat şi deputatul PNL de Timiş Horia Cristian care, imediat după începerea conferinţei de alegeri s-a supărat din cauza problemelor de sonorizare şi a plecat.

Horia Cristian s-a ridicat de pe scaun, s-a dus direct la cei care s-au ocupat de sonorizare şi le-a spus: "Nebunilor, vouă vă place asta?", după care a părăsit sala.

La conferinţa de alegeri a PSD Timiş a fost reconfirmat în funcţie actualul preşedinte al organizaţtiei, Titu Bojin, acesta neavând contracandidat. De asemenea, au fost aleşi cei 160 de membri ai Consiliului Judeţean al PSD Timiş care se vor întruni într-o şedinţă, în această lună, pentru a alege Biroul Politic al PSD Timiş.






×
Subiecte în articol: alegeri
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close