Alina Bica, despre dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic: "Au avut posibilitatea să influenţeze alegerile nu o dată, ci de mai multe ori”

11 Apr 2017   •   21:11
Alina Bica, despre dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic: "Au avut posibilitatea să influenţeze alegerile nu o dată, ci de mai multe ori” Foto: Agerpres

Alina Bica, fostă șefă DIICOT a comentat dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic despre întâlnirea șefilor din instituțiile de forță din timpul alegerilor prezidențiale din 2009.

Alina Bica spune este posibil ca alegerile să fi fost influențate nu doar o dată, ci de mai multe ori.

"Eu cred că au avut posibilitatea să influenţeze alegerile şi nu o dată, ci de mai multe ori. Nu vor să scoată doar o generaţie de politicieni, ci o serie de oameni care nu sunt dezirabili. Şi forţele oculte chiar au puterea să o facă şi au făcut-o", a declarat Bica la România TV.

"În cazul meu, domnul Coldea s-a opus numirii mele la DIICOT pentru că nu am executat ordine, nu am participat la întâlniri în miez de noapte. Au dispărut oameni de afaceri, oameni publici. Nu am scris eu codurile", a mai spus Alina Bica, făcând referire la dosarele pe care le are în instanță.

x close