Antena 3 CNN Actualitate Alina Bica: În timpul petrecut în arest mă simţeam ca la circ

Alina Bica: În timpul petrecut în arest mă simţeam ca la circ

Alina Bica: În timpul petrecut în arest mă simţeam ca la circ
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Mai 2015   •   08:30
"În timpul petrecut în arest mă simţeam ca la circ deoarece toţi veneau să mă vadă". O spune fosta şefă a DIICOT care adaugă faptul că experienţa din spatele gratiilor a fost traumatizantă şi că a simţit cum personalitatea îi este afectată.

Alina Bica mai spune că în perioada în care era la conducerea DIICOT ajunsese în stadiul în care şuşotea în propria casă şi nu ieşea niciodată dezbracă din baie pentru a nu se face de râs.

În plus, mai spune că nu va mai fi niciodată procuror deoarece nu va mai putea fi obiectivă după experienţele avute în arest.

"Am simţit că mă şterg ca personalitate, asta mi s-a părut dramatic pentru mine. A trebuit să îmi spun, şi nu exagerez, de 300 de ori pe zi, că sunt Alina Bica", a spus fosta şefă a DIICOT.

Alina Bica a fost plasată în arest la domiciliu în luna aprilie, după ce a stat aproximativ cinci luni în arest preventiv.

Fosta şefă Antimafie este acuzată că a luat mită un teren şi l-a favorizat pe afaceristul Ovidiu Tender. De asemenea, Alina Bica l-ar fi ajutat pe Adriean Videană să scape de sechestrul impus pe acţiunile firmelor sale.

×

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Se recalculează şi pensiile în plată! Vârsta de pensionare creşte pentru acești români
x close