Antena 3 CNN Actualitate Alina Bica neagă zvonurile privind o eventuală candidatură: ”Nu mă interesează absolut nimic în legătură cu statul român și instituțiile sale”

Alina Bica neagă zvonurile privind o eventuală candidatură: ”Nu mă interesează absolut nimic în legătură cu statul român și instituțiile sale”

Alina Bica neagă zvonurile privind o eventuală candidatură: ”Nu mă interesează absolut nimic în legătură cu statul român și instituțiile sale”
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Aug 2016   •   13:45

Fosta șefă DIICOT Alina Bica a declarat, într-o intervenție telefonică la Obiectiv, de la Antena 3, că nu intenționează să candideze pe listele ALDE, ori ale altui partid, comentând astfel un articol apărut pe stiripesurse.ro.

”Nu intenționez să candidez nici pentru ALDE, nici pentru orice alt partid. Nu m-a contactat nimeni și nici nu mi-am exprimat dorința de a candida”, a spus Alina Bica, la Antena 3.

Fosta șefă DIICOT a afirmat că a avut o opțiune în viață ”la un moment dat” și a crezut că ”este suficient”, însă viața i-a arătat că s-a înșelat.

”Nu mă interesează absolut nimic în legătură cu statul român și instituțiile sale”, a mai spus Alina Bica.

În dosarul Bica III, fosta șefă a DIICOT a fost trimisă în judecată de DNA, pe 24 septembrie 2015, pentru luare de mită și participație improprie sub forma determinării cu intenție la săvârșirea fără vinovație a infracțiunii de abuz în serviciu, alături de omul de afaceri Horia Simu-Șchiopu, și de fostul șef al ANAF Șerban Pop, acuzați de dare de mită, respectiv complicitate la dare de mită.

×
Subiecte în articol: Alina Bica
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close