Antena 3 Actualitate Federația Română de Fotbal va fi verificată de ANAF

Federația Română de Fotbal va fi verificată de ANAF

de Dan Gabor    |    24 Noi 2020   •   19:40
Federația Română de Fotbal va fi verificată de ANAF
Sursa foto: Antena3

Federația Română de Fotbal va fi verificată de ANAF, după cum a anunțat ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Reprezentanții FRF susțin că vor conlucra cu autoritățile și că misiunea inspectorilor fiscali este ușurată de faptul că FRF a adoptat proceduri simple și transparente.

„Acțiunea este simplificată de faptul că FRF a implementat în ultimii șase ani proceduri financiar-contabile transparente prin raportări anuale detaliate, prin digitalizarea proceselor financiare (ERP & BI), prin introducerea sistemului exclusiv de plăți electronice pentru trasabilitatea oricărei tranzacții, prin crearea de proceduri interne pentru achiziții, cât și prin toate mecanismele ISO 9001 privind managementul calității proceselor administrative.

Totodată, reamintim că Federația Română de Fotbal a instituit mecanisme de control proprii prin audit intern, audit extern derulat de Deloitte România și o auditare specială a utilizării fondurilor externe realizată de BDO LLP London”, a anunțat FRF, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reprezentanții Federației Române de Fotbal precizează că instituția a început să implementeze încă din 2014 principiile bunei-guvernanțe, devenind în timp un model de bune practici recunoscut la nivel regional.

×
Subiecte în articol: FRF ANAF

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close