Antena 3 CNN Actualitate Andronescu: Ministerul Educaţiei va duce războiul cu Spiru Haret "până la capăt" (VIDEO)

Andronescu: Ministerul Educaţiei va duce războiul cu Spiru Haret "până la capăt" (VIDEO)

Andronescu: Ministerul Educaţiei va duce războiul cu Spiru Haret "până la capăt" (VIDEO)
Sursa foto: andronescu
25 Iul 2009   •   12:23

Ministrul Educaţiei va merge până la capăt cu controalele şi măsurile în cazul Universităţii Spiru Haret. Ecaterina Andronescu a anunţat că are tot sprijinul politic al preşedintelui PSD, Mircea Geoană pentru a rezolva situaţia absolvenilor de la această universitate.

Reprezentanţii Spiru Haret au anunţat însă că vor sesiza comisia de abuzuri din Senat şi Camera Deputaţilor cu privire la campania dusă de ministru împotriva instituţiei lor. Ei susţin că Universitatea a avut mult de pierdut ca imagine, din cauza scandalului referitor la diplomele de absolvire.

Ministerul a arătat însă că neregulile găsite până în prezent sunt suficiente pentru a închide instituţia.

?Nu pot să imi asum acest risc enorm de a trimite în sistem oameni care nu sunt pregătiţi, pentru că răul pe care îl fac este foarte mare? a declarat Ministrul cu privire la absolvenţii Spiru Haret care au fost scoşi din examenul de titularizare. Ea a precizat că absolvenţii de la facultăţile acreditate nu au avut niciun fel de problemă la acest examen şi este vorba numai despre cei care nu au putut dovedi că diplomele lor provin de la un program de studii autorizat de minister.



Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close