Antena 3 CNN Actualitate Antena3.ro LIVE. The Cozonac - secretul cozonacului de succes

Antena3.ro LIVE. The Cozonac - secretul cozonacului de succes

Antena3.ro LIVE. Alex Andronic a explicat care este reţeta succesului și cum a ajuns să facă cei mai delicioși și apreciați cozonaci.

Antena3.ro LIVE. The Cozonac - secretul cozonacului de succes
de Maria Coman    |    03 Feb 2021   •   15:30

Eu mă consider o persoană avizată în domeniul degustării cozonacului, am mai multe surse pe short list, dar anul trecut, de Crăciun, am descoperit The Cozonac.

Foarte aproape de cel al bunicii mele, ceea ce înseamnă desigur perfecţiune.

Am descoperit cozonacul pentru că am citit pe Facebook că există un băiat care face cozonaci. Şi s-a umplut bula mea de cozonaci de la. Vorbim despre secretul cozonacului de succes şi în general despre un fel de antreprenoriat online care tot răsare pe ici, pe colo, prin diverse aplicaţii şi platforme.

Alex Andronic, despre reţeta succesului

''Fenomenul a apărut fără să stau să mă gândesc. S-a întâmplat peste noapte. Am zis să fac câțiva cozonaci de test, să încerce și prietenii, să văd ce părere au. Nebunia a pornit de la o singură poză pusă pe Facebook. Prietenii prietenilor m-au întrebat dacă pot comanda.  Cumva, am un background în spate. Am făcut un curs de bucătar. Oamenii care mă știau de pe Facebook știau de lucrul ăsta. Am făcut cursuri de bucătar în Danemarca. M-am mutat în România să îmi deschid restaurant, pe care l-am și închis ulterior. Apoi am încercat să trec pe alte joburi: marketing, organizări de evenimente. Ceea ce îmi face cea mai mare plăcere este tot bucătăria.

Cine este persoana de la care s-a inspirat

Am vândut mulţi cozonaci de Crăciun. Am lucrat singur, zi şi noapte. Am dormit trei ore în patru zile. Mie nu mi-au plăcut niciodată cozonacii. Din păcate, bunica nu ştia să facă cozonaci. Cozonacul mă ducea cu gândul şi cu gustul la cei făcuţi în comerţ, pe bandă rulantă care nu aveau nimic special. Asta m-a făcut pe mine să fac cozonacii. De la prima reţetă am schimbat foarte multe lucruri până am ajuns la gustul pe care îmi doream eu să îl aibă, astfel încât să mânânc eu cozonc întreg. Prima reţetă a fost luată de la Gina Bradea care este blogger culinar. De la ea m-am inspirat. Ea mi-a zis de acum doi ani să fac chestia asta. De acolo a pornit totul. Am schimbat mult de la reţeta clasică, până am ajuns la ce am vrut eu.      

Antena 3 a lansat un nou proiect: “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Emisiunea are loc în fiecare joi, de la ora 15:00 LIVE pe antena3.ro şi pe https://www.facebook.com/Antena3Oficial/.

Arhiva emisiunilor poate fi găsită pe pagina de Youtube/antena3.ro.

×
Subiecte în articol: antena3.ro LIVE
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close