Antena 3 CNN Actualitate Anunţul, pe care Dan Diaconescu l-a făcut cu privire la una din marile probleme ale României, a agitat apele

Anunţul, pe care Dan Diaconescu l-a făcut cu privire la una din marile probleme ale României, a agitat apele

Anunţul, pe care Dan Diaconescu l-a făcut cu privire la una din marile probleme ale României, a agitat apele
de O.P.    |    12 Feb 2013   •   09:23

Cei 46 de deputaţi PPDD au hotărât să iniţieze procedurile în vederea constituirii unei comisii parlamentare de anchetă în cazul Oltchim, a anunţat, luni, Dan Diaconescu.

El a precizat că mai este nevoie de patru semnături pentru realizarea acestui obiectiv. Diaconescu a arătat că pentru aprobarea constituirii unei comisii parlamentare de anchetă este nevoie de minim 50 de semnături, de la două grupuri parlamentare.

"Vrem o anchetă parlamentară serioasă, care să arate poporului român cine a furat de la Oltchim, cine sunt cei vinovaţi, unde sunt banii. Avem o certitudine că Oltchim are pierderi de un miliard de euro, rămâne să vedem cine a luat banii", a precizat Dan Diaconescu.

La rândul său, liderul deputaţilor PPDD Radu Popa a precizat că a înaintat iniţiativa privind înfiinţarea acestei comisi de anchetă tuturor grupurilor parlamentare şi a precizat că "se pare că PDL e dispus să vină alături de PPDD".

Radu Popa a mai spus că PPDD aşteaptă şi de la UDMR un răspuns pe această temă.




×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close