Antena 3 CNN Actualitate Arnold Schwarzenegger a fost oprit de autorități la aeroport din cauza unui obiect suspect găsit în bagajul său

Arnold Schwarzenegger a fost oprit de autorități la aeroport din cauza unui obiect suspect găsit în bagajul său

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost arestat pe aeroportul din Munchen, în sudul Germaniei, după ce un obiect suspect a fost găsit în bagajul său.

Arnold Schwarzenegger a fost oprit de autorități la aeroport din cauza unui obiect suspect găsit în bagajul său
Sursa foto: Getty Images/ Jeff Spicer / Stringer
de Alexandra Chiţu    |    17 Ian 2024   •   20:20

Actorul Arnold Schwarzenegger, revenit din Statele Unite și având intenția de a-și continua călătoria, a fost oprit de autorități pe aeroportul din Munchen.

În bagajul său a fost găsit un ceas extrem de valoros pe care, din păcate, Schwarzenegger va fi nevoit să îl lase în aeroportul din Germania.

O anchetă a fost inițiată în acest sens.

”Am inițiat proceduri penale conform legislației fiscale. Ceasul ar fi trebuit să fie înregistrat pentru că este un import. Dacă mărfurile rămân în UE, trebuie să le declarați în vamă.

Acest lucru este valabil pentru toată lumea, fie că se numește Schwarzenegger sau Müller, Meier, Huber”, a declarat un purtător de cuvânt al vamal pentru publicația germană SZ.

Fostul protagonist al filmelor "Terminator" și "Conan Barbarul" planifica să vândă ceasul de lux printr-o licitație în faimoasa stațiune de schi austriacă Kitzbühel, conform relatărilor Daily Mail.

În prezent, Arnold Schwarzenegger se află în custodie pe aeroportul din München, Germania.

Ceasul de lux al actorului provine din colecția "World Climate Summit", de la celebrul producător elvețian Audemars Piguet.

În plus, Arnold Schwarzenegger este acum sub investigație pentru evaziune fiscală.

"Trebuia să declare ceasul, deoarece este considerat un bun importat", a adăugat Thomas Meister, purtătorul de cuvânt al biroului vamal principal din München.

Ceasul este un model personalizat, cu adevărat unic și de o valoare extraordinară. Audemars Piguet, producătorul care realizează doar aproximativ 45.000 de ceasuri pe an, cu vânzări anuale de 2,5 miliarde de euro, l-a creat special pentru Arnold.

”Comoara va fi scoasă la licitație mâine, joi, la o cină înainte de începerea oficială a Summit-ului. Schwarzenegger, cu toate acestea, a atras inițial atenția oficialilor vamali. L-au oprit, i-au spus să-și deschidă buzunarele și l-au reținut pentru interogatoriu”, scrie BILD.

×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenegger
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close