Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în avion pe durata zborului

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în avion pe durata zborului

Un avion Miami - Istanbul a aterizat de urgență, astăzi, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, pentru că în zbor a decedat un pasager.

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în avion pe durata zborului
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    09 Aug 2022   •   16:03

Potrivit primelor informații, un bărbat de aproximativ 65 de ani, care circula cu un Boeing 777 Turkish Airlines, a decedat în timpul cursei Miami - Instanbul, după ce a suferit un infarct.

Pasagerul decedat este de origine palestiniană.

În momentul în care echipajul de zbor a realizat că bărbatul nu mai prezintă semne vitale, s-a luat decizia aterizării de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni.

Aeronava transporta 243 pasageri și 19 membri de echipaj. După aterizare, pasagerii au fost debarcați din aeronavă.

Informare oficială:

O aeronavă aparținând companiei Turkish Airlines a aterizat astăzi, 9 august, pe aeroportul Henri Coandă, întrucât unul dintre pasageri avea probleme medicale. 
Aterizarea s-a efectuat la ora 14.58 și, imediat, la bord au urcat echipajul medical al aeroportului și un echipaj SMURD; a fost aplicată procedura standard de resuscitare asupra pacientului. Ulterior, pasagerul a fost declarat decedat.
Aeronava, de tip Boeing 777, efectua o cursa pe ruta Miami - Istanbul și avea la bord 234 pasageri. Pasagerii vor fi debarcați, aceștia urmând să fie asistați de reprezentanții companiei aeriene și ai agentului de handling.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close