Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Pasagerul unei curse New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Pasagerul unei curse New Delhi - Frankfurt a făcut atac de cord

Un pasager al zborului New Delhi - Frankfurt a suferit un atac de cord în această dimineață, în timp ce se afla la bordul aeronavei, fiind cerută aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni.

de Mia Lungu    |    19 Oct 2022   •   08:38

Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a intervenit cu succes și a salvat viața unui psager în vârstă de 36 de ani, aflat la bordul aeronavei New Delhi - Frankfurt.

"Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord", anunță reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București, potrivit Mediafax.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, care a preluat pacientul și l-a transportat la spital. 

Avionul urmează să își continue zborul către Frankfurt. 

Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close