Antena 3 CNN Actualitate Avantajul de a beneficia de serviciile unor detectivi particulari

Avantajul de a beneficia de serviciile unor detectivi particulari

Traim intr-o lume in care sinceritatea pare sa fie un lucru uitat de multe persoane. Fie ca este vorba despre un angajat neloial pe care-l banuiesti ca aduce prejudicii companiei, fie ca este vorba despre partenerul de cuplu pe care-l banuiesti ca este infidel, stresul ca nu stii adevarul te poate macina zi si noapte si poate duce, in cele din urma, la stari de anxietate. In aceste cazuri, apelarea la un detectiv particular este o necesitate. Doar asa poati afla, cu siguranta, adevarul despre cel de langa tine sau despre angajatul neloial.

Avantajul de a beneficia de serviciile unor detectivi particulari
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   12:47

Daca te afli intr-o astfel de situatie, in intampinarea ta vin echipele de detectivi particulari Vestigo Intelligence. Compania iti pune la dispozitie detectivi profesionisti, mereu pregatiti cu echipamente de cea mai buna calitate, pentru a le putea oferi clientilor raspunsurile la toate intrebarile pe care le au.  Apeland la un detectiv particular, orice neclariati sau mistere neelucidate ai avea iti vor fi, cu siguranta, clarificate, cu toate dovezile necesare.

Nevoia de a apela la serviciile unui detectiv particular apare deseori in vietile oamenilor. Astfel, cei care considera ca este potrivit sa apeleze la un detectiv pentru a afla raspunsurile la cele mai mari intrebari din viata lor, pot sa faca oricand acest lucru apeland la Vestigo.ro.

Detectivii Vestigo.ro  sunt special antrenati pentru a solutiona orice caz 

Detectivii Vestigo.ro sunt special instruiti pentru investigatii private. Acestia sunt dotati cu cele mai bune echipamente si folosesc tehnici performante in misiunile lor, fie ca este vorba despre supraveghere operativa, investigatii sau operatiuni sub acoperire.

In plus, detectivii vestigo.ro au o experienta vasta, fiind adevarati profesionisti.  Acestia sunt mereu la curent cu normele legale in domeniu si respecta confidentialitatea clientilor, dar si limitele pe care trebuie sa le respecte cu privire la intimitatea persoanelor aflate sub investigatie.

Astfel, indiferent ca sunt investigate cazuri de infidelitate, supraveghere de persoane sau cazuri in care crezi ca un angajat este neloial si aduce prejudicii companiei, detectivii Vestigo.ro fac cercetari amanuntite. Acestia vor aduna toate informatiile necesare pentru solutionarea cazului respectiv, iar acestea nu vor fi divulgate altei persoane inafara de cea care le-a solicitat ajutorul. Informatiile obtinute pot fi folosite si in instanta, daca este necesar.

Pe parcursul investigatiei nu se incalca nicio prevedere legala aflata in vigoare, iar daca este necesar, vei putea duce dovezile in instanta, totul fiind perfect legal.

Asta deoarece principalul obiectiv al detectivilor particulari Vestigo.ro este cel de a oferi servicii de investigatii private de cea mai buna calitate profesionala si morala clientilor acestora. Scopul suprem al detectivilor Vestigor.ro este acela de a fi cat mai aproape de perfectiune.

Solutionarea cazurilor complexe

Detectivii particulari pot solutiona cazuri complexe, fiind special pregatiti pentru acestea. In cazul in care situatia o cere, acestia pot solicita autoritatilor informatii care nu sunt clasificate si care nu aduc atingere drepturilor persoanei respective, conform prevederilor din Constitutia Romaniei.

Daca este necesar, probele obtinute de detectivii Vestigo.ro in cursul procesului de investigare, indiferent de tipul acesteie (filaj, urmarire, etc), pot fi folosite in instanta. Detectivii particulari care au solutionat cazul pot fi audiati ca martori in procese, iar la cererea instantei de judecata pot prezenta raportul cazului respectiv. 

Costuri fara concurenta

Onorariul unui detectiv particular este primul lucru la care se gandesc cele mai multe persoane. Trebuie sa stii ca firma de detectivi Vestigo Intelligence isi desfasoara activitatea la preturi fara concurenta pe intreg teritoriul tarii, dar si la nivel international. Serviciile, fiind atat de diferite de la un caz la altul, nu au un pret standard. Pretul este stabilit in functie de fiecare situatie in parte, in functie de particularitatile cazului. Costul serviciilor este insa trecut in contract, iar in majoritatea cazurilor se plateste un avans de 50% in momentul semnarii acestuia, urmand ca restul sa fie inmanati la finalul anchetei. Exista insa si cazuri in care serviciile se platesc integral la data semnarii contractului.

Asadar, cei care au nevoie de serviciile unui detectiv particular pot apela cu incredere la Vestigo.ro. Clientii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la confidentialitate, deoarece detectivii Vestigo.ro asigura confidentialitatea absoluta a datelor si informatiilor puse la dipsozitie de clienti, in acord cu legile in vigoare in statele UE.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close