Antena 3 Actualitate Avocata Alinei Bica acuză o presiune uriaşă asupra ei: Ceea ce se întâmplă este strigător la cer!

Avocata Alinei Bica acuză o presiune uriaşă asupra ei: Ceea ce se întâmplă este strigător la cer!

28 Feb 2015   •   11:23

Avocatul Laura Voicu, cea care o reprezintă pe fosta șefă antimafie, Alina Bica, a făcut o serie de mărturisiri incendiare despre presiunile care ar fi fost exercitate la adresa sa pentru a se retrage din poziția de apărător al fostului șef DIICOT.

Laura Voicu a precizat de asemenea că Alina Bica are o adaptabilitate incredibilă, referindu-se la condițiile din arestul preventiv și că încă are încredere în justiția din România. Pe de altă parte, avocatul fostului șef antimafie a precizat că nu mai are niciun fel de încredere în actul de justiție în speța în care este implicată Bica.

"Ceea ce se întâmplă este strigător la cer! Lucurile sunt reale, situaţia creată nu este tocmai optimă. Dar, asta păţesc avocaţii care au gura mare",a declarat aceasta.

"Îmi pare rău că am spus asta şi am făcut-o public, dar nu îmi pasă, eu o să merg mai departe alături de doamna Bica. Voi pleca din acest dosar doar dacă doamna Bica va renunţa la serviciile mele".

"Mă simt ca în dosarul cămătarilor de acum 10 ani în care am fost ameninţată. În momenul în care condamni un om, condamnă-l  cu probe. Nu îţi bate joc de un om, îl privezi de liberate, nu de demnitate", a mai adăugat aceasta.

Întrebată ce va face în acest caz, avocatul fostei şefe DIICOT a răspuns: "}mi pare rău că magistraţii nu au curaj să vadă ce-i acolo. Credeţi că îmi ajută dacă fac această reclamaţie? Aş fi pusă într-o situaţie ridicolă. Fiecare avocat poate are o doză de nebunie care îl ajută să treacă peste".

"Ameninţările sunt făcute aşa cum au fost şi către doamna Bica, sunt făcute de aşa manieră ca în momentul în care te duci şi vrei să faci ceva, nu pari credibilă", a mai adăugat Laura Voicu.

Şi avocatul Pavel Abraham a vorbit despre modul în care se fac presiuni în cazul unor avocaţi care "par incomonzi pentru anumite structuri de anchetă".

×
Subiecte în articol: avocat Alina Bica amenintari

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close