Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul acuzat că ar fi omorât copilul de trei al concubinei sale, reţinut 24 de ore

Bărbatul acuzat că ar fi omorât copilul de trei al concubinei sale, reţinut 24 de ore

Bărbatul acuzat că ar fi omorât copilul de trei al concubinei sale, reţinut 24 de ore
Sursa foto: Foto: observator.ro
de M.Z.    |    06 Noi 2011   •   21:08

Bărbatul de 32 de ani din comuna doljeană Moţăţei, acuzat că ar fi ucis în bătaie copilul de trei ani al concubinei sale, a fost reţinut, duminică după-amiază, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, informează Agerpres.

Nicolae Cristian este cercetat pentru omor calificat şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Un copil de trei ani a murit, după ce a fost bătut de concubinul mamei sale aflat în stare avansată de ebrietate. Sub influenţa alcoolului, bărbatul de 32 de ani şi-a luat la bătaie concubina, însă aceasta a fugit de acasă şi a lăsat copilul de trei ani cu bărbatul. Supărat pe faptul că femeia plecase de acasă şi că micuţul plânge, Nicolae Cristian a început să îl lovească pe copil cu mai multe obiecte contondente, până când acesta a decedat.

Un copil de trei ani a fost omorât în bătaie de concubinul mamei. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când bărbatul era sub influenţa alcoolului.


×
Subiecte în articol: omor copil retinut Dolj alcool
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close