Antena 3 CNN Actualitate Secretarul general-adjunct al Guvernului s-a infectat cu COVID-19. Ce se întâmplă cu miniştrii lui Orban

Secretarul general-adjunct al Guvernului s-a infectat cu COVID-19. Ce se întâmplă cu miniştrii lui Orban

Cristi Barbu, secretarul general-adjunct al Cabinetului Orban, a anunţat, vineri, că se află, de luni, în izolare, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Secretarul general-adjunct al Guvernului s-a infectat cu COVID-19. Ce se întâmplă cu miniştrii lui Orban
Sursa foto: Facebook
de Adrian Iclozan    |    16 Oct 2020   •   12:20

La fel ca în cazul lui Romeo Dunca, alt lider liberal confirmat cu COVID-19 în ultimele ore, Barbu susţine că a avut "simptome uşoare de răceală".

Potrivit secretarului general-adjunct al Guvernului, "colegii din Guvern nu se află în definiţia de caz pentru contacţi".

Postarea lui Cristi Barbu, în continuare.

"Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat. Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern - în afară de persoanele de la biroul meu - nu se află în definiția de caz pentru contacți", a scris Barbu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Cristi Barbu guvern COVID-19
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close