Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: M-aş bucura să-i fac o vizită doamnei Bica. Am modernizat statul cu Udrea şi Bica

Băsescu: M-aş bucura să-i fac o vizită doamnei Bica. Am modernizat statul cu Udrea şi Bica

Băsescu: M-aş bucura să-i fac o vizită doamnei Bica. Am modernizat statul cu Udrea şi Bica
21 Apr 2015   •   20:51

Traian Băsescu a declarat, marţi, că are "o dorinţă uriaşă" să o viziteze pe Alina Bica, dacă este de acord şi soţul şi dacă nu are restricţii. Fostul preşedinte a remarcat că trei dintre oamenii care au fost în echipa sa sunt arestaţi de alţi trei oameni din echipa sa cu care a modernizat statul.

"M-aş bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să-i fac o vizită pentru că vreau să vorbesc cu dânsa. Eu o cunosc pe femeia asta de când era secretar de stat, am avut câteva discuţii cu dânsa, inclusiv marea problemă Rompetrol am discutat-o cu dânsa, şi, în opinia mea, este un profesionist desăvârşit şi un om care are o anume statură morală. Aş vrea să vorbesc cu dânsa pentru că pntru mine doamna Bica, Georgescu de la ANI, Elena Udrea, alături de Kovesi, Stanciu, Coldea au fost din echipa mea, echipa în care eu am crezut şi cu care am transformat instituţii", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu într-un interviu televizat.

Ilie Şerbănescu a comentat declaraţiile lui Traian Băsescu în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii Subiectiv.

„Toţi cei înşiraţi de domnia sa astăzi făceau partea din echipa lui. (...) Trei din echipa lui i-au băgat la puşcărie pe alţi trei din echipa lui”, a declarat Ilie Şerbănescu.

„Traian Băsescu a imprimat un alt rol funcţiei prezidenţiale prin interpretarea abuzivă a Constitutiei. Asta a făcut”, a adăugat analistul.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close