Antena 3 CNN Actualitate Biciclete scumpe şi acrobaţii la primul Bike Expo din România (VIDEO)

Biciclete scumpe şi acrobaţii la primul Bike Expo din România (VIDEO)

Biciclete scumpe şi acrobaţii la primul Bike Expo din România (VIDEO)
23 Apr 2010   •   22:01

Adrenalină, acrobaţii şi biciclete care costă cât o maşină. Toate la primul Bike Expo din România. Un târg la care s-au strâns toţi pasionaţii de ciclism de la curse de maraton până la acrobaţii. Ce poţi face cu o bicicletă? Te poţi plimba în parc sau poţi merge cu ea la serviciu. Sunt însă şi tineri atât de pasionaţi, încât au transformat banala plimbare într-un spectacol.

În clipul de mai jos pot fi urmăriţi doi dintre cei mai bune rideri din lume - campionul mondial şi cel care deja îi calcă pe urme. ?Merg pe bicicletă de 11 ani şi în 11 ani nu mi-am rupt multe. Şi asta e bine?, a spus zâmbind Daniel Fuhrman, campionul mondial la ?flat land?.

Riderii sunt deja celebrii în toată lumea. Au curaj, o doză mare de nebunie şi merg pe bicicletă mai bine decât pe picioarele lor. Amândoi au început din copilărie acrobaţiile. Au muncit mult şi încă mai exersează pentru un ?trick?.

Cei care nu sunt experţi în acrobaţie dar vor adrenalină şi au bani de investit pot alege Hummer-ul bicicletor. Sunt însă şi biclete pentru fete... ?Există un trend urban din care face parte şi bicicleta pliabilă. Nu e foarte scumpă şi se manevrează în timp record?, a explicat un expozant. Târgul va fi deschis până duminică.



Observator

×
Subiecte în articol: bicicleta
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close