Antena 3 CNN Actualitate Biserică vandalizată în parcul IOR din Capitală cu mesaje pro LGBT, scrise cu spray roz / VIDEO

Biserică vandalizată în parcul IOR din Capitală cu mesaje pro LGBT, scrise cu spray roz / VIDEO

Biserica de lemn din Parcul IOR, din București, a fost vandalizata. Au fost scrise mesaje pro LGBT pe toată suprafața ei cu vopsea roz. "Be gay", "Do crime" și "LGBT" sunt doar câteva dintre mesajele desenate pe biserică și pe icoanele expuse în exteriorul ei.

Biserică vandalizată în parcul IOR din Capitală cu mesaje pro LGBT, scrise cu spray roz / VIDEO
de Laura Dinu    |    19 Mar 2021   •   13:39

Sociologul Gelu Duminică a postat imaginile pe o rețea socială.

Aceste imagini ma cutremura! A cere respect fără oferi respect, este doar fariseim.

A scrie pe o biserica, și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje, nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem înțelepciunea sa nu intrăm în jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!

Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați sa fie găsiți cat mai repede și sa plătească pentru ceea ce au facut!

În filmare este Biserica Titan Parc”, scrie Gelu Duminică pe o rețea socială. 

Și purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a comentat gestul celor care au vadalizat biserica. 

Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR.

 

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România. Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu”, a declarat Bănescu. 
 

×
Subiecte în articol: biserica titan vandalizata
Parteneri
Se schimbă legea pensiilor! Marcel Boloș, anunț important
x close