Antena 3 CNN Actualitate Bunica copilului găsit carbonizat în incendiul de la pensiunea din Prahova: ”Fiica mea este soția patronului”

Bunica copilului găsit carbonizat în incendiul de la pensiunea din Prahova: ”Fiica mea este soția patronului”

Bunica copilului găsit carbonizat în incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova a dat declarații în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

de Andreea Ştefan    |    Laurențiu Rădulescu    |    26 Dec 2023   •   10:12

Femeia a declarat că fiica ei, care este și patroana pensiunii, a simțit miros de fum.

Femeia a reușit să se salveze pe ea, un copil și soțul. Al doilea copil a murit, fiind cel pe care autoritățile l-au găsit carbonizat în jurul orei 9:10.

Citește și: Cadavrul unui copil, găsit în urma incendiului de la pensiunea din Prahova! Prefect: ”A fost identificată o victimă. Este complet carbonizată”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r. - pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica minorului mort în incendiu.

Întrebată dacă au reușit să salveze copilul, femeia a răspuns: ”Doi copii... și unul nu. Era cu alți copii, se juca”, a mai spus femeia.

Citește și: Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Au dispărut 8 oameni | Raed Arafat: ”A fost declanșat Planul Roșu”

×
Subiecte în articol: prahova Ferma Dacilor incendiu pensiune
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close