Antena 3 CNN Actualitate Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va însoți pe mama adolescentei la București pentru prelevarea probelor ADN

Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va însoți pe mama adolescentei la București pentru prelevarea probelor ADN

Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va însoți pe mama adolescentei la București pentru prelevarea probelor ADN
Sursa foto: foto- captură Antena 3
29 Sep 2019   •   13:18

Bunicul Luizei Melencu a fost externat din spital. Bărbatul a ajuns acolo zilele trecute, după ce și-a dat foc în timp ce jandarmii se aflau în curtea sa. 

O dubă plină de jandarmi a ajuns vineri după-amiază la casa Monicăi Melencu pentru  a o duce la DIICOT fiindcă a refuzat să-i fie prelevate probe ADN. Monica Melencu a leșinat când a aflat că va fi dusă cu forța, iar bunicul Luizei a apelat la un gest extrem, și-a turnat benzină pe haine. 

Citiți și Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Amândoi au ajuns ulterior la spital. Bunicul Luizei a fost internat la Clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova, iar Monica Melencu a fost externată sâmbătă. 

Mama Luizei Melencu a spus că va merge împreună cu tatăl ei luni la București, după a accepat, în cele din urmă, să-i fie prelevate probele ADN. „A cerut să plece din spital la cerere. El vrea să fie alături de mine”. 

Citiți și Mama Luizei Melencu va fi adusă luni la București pentru prelevarea noilor probe ADN

Citiți și Mama Luizei Melencu: „Nu am încredere, cred că acești domni procurori încearcă să mușamalizeze cazul”

×
Subiecte în articol: spital jandarmi DIICOT
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close