Antena 3 CNN Actualitate Misterul cadavrului găsit pe un câmp, în apropiere de A1. Femeia găsită moartă ar putea fi din Bucureşti

Misterul cadavrului găsit pe un câmp, în apropiere de A1. Femeia găsită moartă ar putea fi din Bucureşti

Noi informaţii în cazul descoperirii macabre din Dâmboviţa. Probele adunate de anchetatori arată faptul că femeia decedată ar putea fi din Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   12:33

Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Femeia ar fi fost ucisă, înfăşurată în doi saci, apoi transportată şi aruncată pe acel câmp.

Anchetatorii aşteaptă probele ADN care vor stabili identitatea femeii decedate. 

Zeci de poliţişti sunt implicaţi în ancheta deschisă după ce, vineri, cadavrul aflat în stare avansată de descompunere al unei femei a fost descoperit pe un câmp din judeţul Dâmboviţa.

Cadavrul a fost găsit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița.

Incidentul a fost semnalat prin 112.

"A fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare", a informat IPJ Dâmbovița.

Cine este femeia găsită moartă pe câmp în Dâmbovița

Între timp, probele ADN ridicate de la fața locului au fost trimise la București pentru identificarea femeii găsite moarte.

În aceste momente se iau în calcul două variante. Ar putea fi vorba de o tânără din București sau despre o femeie din Argeș, ambele dispărute de o lună. 

Din ultimele informații pe care le avem, se pare că este vorba despre trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani. 

Se așteaptă însă cu exactitate rezultatele analizelor de la Institutul Național de Medicină Legală pentru a se ști exact, în primul rând, cine este femeia, dar și care este exact cauza decesului.

×
Subiecte în articol: Dambovita mister cadavru femeie moarta camp
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close