Antena 3 CNN Actualitate Carnagiu în Cluj. Doi oameni au murit, iar alţi 20 au fost duşi la spital, după ce un tractor cu remorcă a oprit brusc

Carnagiu în Cluj. Doi oameni au murit, iar alţi 20 au fost duşi la spital, după ce un tractor cu remorcă a oprit brusc

Carnagiu în Cluj. Doi oameni au murit, iar alţi 20 au fost duşi la spital, după ce un tractor cu remorcă a oprit brusc
de O.P.    |    22 Oct 2012   •   05:36

Doi oameni au murit şi alţi 20 au fost răniţi în urma unui grav accident rutier produs aseară lângă Dej. O maşină a intrat sub remorca nesemnalizată a unui tractor, după care a fost izbită de un autocar care transporta 47 de persoane. Autoturismul a fost apoi lovit de o altă maşină care venea din spate. 

Autocarul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea şoselei, adânc de doi metri. Din primele cercetări, şoferul tractorului, care a scăpat fără nicio zgârietură, ar fi principalul vinovat al producerii accidentului.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1C în localitatea clujeană Căşeiu. Şofer unui autoturism înmatriculat în judeţul Sălaj nu a observat pe marginea şoselei un tractor cu remorca nesemnalizată şi a intrat direct sub el. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde a fost izbit de un autocar care transporta 47 de persoane. La scurt timp, maşina a fost lovită de un alt autoturism care venea din spate.

Şoferul primei maşini implicate în accident a murit pe loc. Pasagerul din dreapta a fost scos din maşină de pompierii de la descarcerare, însă, în ciuda manevrelor repetate de resucitare ale medicilor, a murit.

Alţi douăzeci de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre ei, doi bărbaţi şi o femeie, au fost răniţi grav şi au fost transportaţi primii la spitalul Municipal din Dej.

Accidentul a avut loc din vina şoferului unui tractor care a oprit pe marginea drumului, fără să semnalizeze.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine poate fi tras la răspundere pentru producerea accidentului. Traficul pe Drumul Naţional 1C a fost blocat câteva ore.

×
Subiecte în articol: carnagiu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close