Antena 3 CNN Actualitate Ce nu știai despre trecutul lui Dan Diaconescu

Ce nu știai despre trecutul lui Dan Diaconescu

Ce nu știai despre trecutul lui Dan Diaconescu
09 Mar 2018   •   17:05

În presă au apărut din când în când detalii inedite despre Dan Diaconescu: cum a câştigat primii bani, care a fost primul său job şi pe ce a cheltuit milioane de euro.

Dan Diaconescu s-a născut în Caracal, judeţul Olt. "Micul mogul" a avut o copilărie grea, marcată de lipsa posibilităţilor.

"Am fost un copil sărac, nu am avut parte de prea multe lucruri. Nu am avut bicicletă, nu am avut blugi, am fost lipsit de toate acestea" , spunea Diaconescu, într-un interviu, în 2012, potrivit Click!.

Cu toate că şi-a cumpărat prima pereche de adidaşi la 23 de ani, Dan Diaconescu a ştiut, încă din tinereţe, cum trebuie combinate creativitatea şi spiritul antreprenorial pentru a-şi umple conturile.

În armată, compunea scrisori de dragoste pentru iubitele camarazilor, iar la schimb primea conserve cu mâncare. Ce făcea cu ele? Rămâne un mister. Născut comerciant, Dan Diaconescu nu a depăşit niciodată 70 de kilograme, deci, cel mai probabil, le vindea mai departe.

S-a întreţinut singur încă din facultate, lucrând la o fabrică din cartierul Militari. 20 de ani mai târziu, a cumpărat-o şi a transformat-o în OTV.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close