Antena 3 Actualitate Cei doi brutari din Sri Lanka vor fi scoși din procesul de producție a pâinii. Mesajul patronului pentru oamenii din Ditrău

Cei doi brutari din Sri Lanka vor fi scoși din procesul de producție a pâinii. Mesajul patronului pentru oamenii din Ditrău

de S.T.    |    01 Feb 2020   •   15:01
Cei doi brutari din Sri Lanka vor fi scoși din procesul de producție a pâinii. Mesajul patronului pentru oamenii din Ditrău
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Proprietarul brutăriei din Ditrău, care a angajat doi bărbați din Sri Lanka, și-a cerut scuze localnicilor pentru neplăceri.

Proprietarul s-a oferit să îi scoată pe cei doi muncitori străini din procesul de producție și să îi pună să lucreze în altă parte.

Mai mult, bărbatul a invitat oamenii care vor să se angajeze la brutărie să meargă la el și a spus că de acum încolo va anunța orice intenție de angajare în așa fel încât să se prezinte cei care vor să lucreze.

„Ne angajăm ca orice decizie importantă în ce privește firma noastră să fie făcută publică înainte de luarea ei”, a spus proprietarul.

Localnici au stabilit să redacteze o petiție în care să apară toate pretențiile pe care le au.

Sute de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău, la o adunare populară unde s-a discutat situația angajării celor doi cetățeni din Sri Lanka la brutăria din comună. Oamenii au insistat că nu vor emigranți în satul lor.

Ședință după răscoala împotriva imigranților de la Ditrău

×
Subiecte în articol: Ditrău

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close