Antena 3 CNN Actualitate Celebrul bucătar francez Jean-Pierre Coffe a murit la 78 de ani. A avut o ultimă dorință, care nu i-a fost îndeplinită

Celebrul bucătar francez Jean-Pierre Coffe a murit la 78 de ani. A avut o ultimă dorință, care nu i-a fost îndeplinită

Celebrul bucătar francez Jean-Pierre Coffe a murit la 78 de ani. A avut o ultimă dorință, care nu i-a fost îndeplinită
Sursa foto: Foto: lexpress.fr
30 Mar 2016   •   14:28

Bucătarul, vedeta tv și radio și criticul culinar Jean-Pierre Coffe a murit luni seara, la vârsta de 78 de ani.

Înainte de a se stinge din viață, acesta și-a exprimat  o ultimă dorință, imposibilă însă de realizat. Și-a dorit să plece în cea mai mare discreție, fără prea mare vervă.

”Nu și-a dorit decât ca anunțul morții sale să aibă loc după incinerarea sa. Dar viteza informației a circulat și a împiedicat îndeplinirea acestei dorințe”, anunță Berry Républicain.

În luna mai 2015, Jean-Pierre Coffe a declarat că este bolnav: ”La 77 de ani, sunt într-o fază terminală, nu am de ce să mă ascund”.

Într-un alt interviu, bucătarul a povestit și un episod dureros din viața sa. ”Mi-am găsit soția plină de sânge, alături de băiețelul meu care era mort”.

Jean-Pierre Coffe împlinise 78 de ani cu cinci zile înainte de decesul său. S-a născut în Lunéville, dar nu și-a cunoscut niciodată tatăl ucis în război. Pasiunea pentru bucătărie a venit de la bunica sa, care era bucătăreasă.

 

×
Subiecte în articol: bucatar deces
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close