Antena 3 CNN Actualitate CNA va trimite o scrisoare către ANAF, în care va explica de ce evacuarea în cinci zile a trustului INTACT este imposibilă

CNA va trimite o scrisoare către ANAF, în care va explica de ce evacuarea în cinci zile a trustului INTACT este imposibilă

18 Feb 2016   •   12:11
CNA va trimite o scrisoare către ANAF în care va explica faptul că este imposibil să fie pus în aplicare ordinul de evacuare în cinci zile emis pentru posturile trustului INTACT.

Consiliul Naţional al Audiovizualului s-a autosesizat în cazul acestui abuz comis de ANAF şi i-a invitat la discuţii pe reprezentanţii Antena Group.

Membrii CNA au luat această decizie, în şedinţa de joi, după ce au discutat cu Sorin Alexandrescu, chief executive officer (CEO) al Antena Group, Mihai Gâdea, directorul general al Antena 3, Mircea Badea şi Adrian Ursu.

Citește și: Mihai Gâdea, după ședința CNA: Ordinul de evacuare al ANAF este ilegal. Nu știu ce se va întâmpla în continuare

S-a vorbit pe marginea implicaţiilor tehnice generate de evacuarea celor cinci posturi - Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia şi Zu TV. 

Ședința CNA de joi, în care s-a discutat situația trustului INTACT, s-a încheiat.

La ieșirea de la ședință, Adrian Ursu a explicat faptul că instituții importante ale statului român s-au mobilizat remarcabil, dar că problema de fond rămâne.


Citește și: Mircea Badea, în vizită la CNA, SRI și Parchetul General. Ce le-a transmis realizatorul


×
Subiecte în articol: CNA scrisoare ANAF evacuare abuz post confiscat
Parteneri
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close