Antena 3 Actualitate Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

de M.Z.    |    30 Mai 2013   •   20:17
Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Comunicatul postat astăzi pe site-ul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), privind cercetarea penală faţă de directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu, a fost modificat, joi seara.

Mai exact, este vorba despre data documentului postat pe pagina de internet a instituţiei anticorupţie.

Iniţial, comunicatul în care se făcea referire la faptul că Sorin Alexandrescu este învinuit era datat 28 mai 2013, deşi a apărut astăzi, 30 mai 2013.


Ulterior, în timp ce la emisiunile TV se vorbea despre acest caz, data a fost modificată. La fel, şi numărul documentului a fost schimbat din 481 în 487.
În replică, DNA spune că este vorba despre o greşeală a celor de la IT.

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

Joi dimineaţă,
în urma unei operaţiuni de forţă declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, pentru audieri.

Pe parcursul întrevederii însă, calitatea sa de martor a fost transformată în cea de învinuit.

Din informaţiile obţinute neoficial, acuzaţia pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS.

În urma acestei plângeri, SRI şi DNA ar fi organizat o acţiune de supraveghere a convorbirilor telefonice şi personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de şantaj.

Directorul Antenei Group urma să primească citaţia în această după-amiază. Sorin Alexandrescu a fost săltat de dimineaţă, de DNA

Citeşte şi
Reacţia directorului general Antena 3, Mihai Gâdea, cu privire la audierea şefului Antena Group la DNA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close