Antena 3 CNN Actualitate CRĂCIUN FERICIT! MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți și cei din familie

CRĂCIUN FERICIT! MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți și cei din familie

CRĂCIUN FERICIT! MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți și cei din familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Dec 2019   •   14:34

MESAJE DE CRĂCIUN. Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Crciun fericit MESAJE DE CRĂCIUN

MESAJE DE CRĂCIUN Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta.Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

MESAJE DE CRĂCIUN Sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă belşug în casă, dragoste în suflet şi lumină tuturor celor dragi.

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

MESAJE DE CRĂCIUN Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

MESAJE DE CRĂCIUN De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

MESAJE DE CRĂCIUN Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Ridica-ti fruntea ta CRESTINE Azi catre RASARIT, Si-n casa CANDELA SA ARDA Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!!

MESAJE DE CRĂCIUN Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite

MESAJE DE CRĂCIUN Craciunul aduce armonie, iar armonia incepe cu un zambet. Zambeste in fiecare zi a vietii tale. Craciun fericit!

Nu suntem niciodata singuri, acesta este mesajul Craciunului. Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse si miros de cozonaci. Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul. Este bunatatea, speranta renascuta. Este pace si intelegere… Craciuni fericit pentru toata lumea !

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close