Antena 3 CNN Actualitate Criminalul educatoarei din București a trimis un bilet de adio înainte să își omoare soția: ”Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”

Criminalul educatoarei din București a trimis un bilet de adio înainte să își omoare soția: ”Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”

Apar noi detalii în crima îngrozitoare din Capitală, unde un bărbat și-a omorât soția în casă.

Criminalul educatoarei din București a trimis un bilet de adio înainte să își omoare soția: ”Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”
de Roxana Ciucă    |    16 Aug 2021   •   16:28

Vineri, presupusul ucigaș a trimis colet cu o trotinetă și un bilet de adio. În acest bilet care are 2 pagini îi scria că fatei mai mari să închirieze din camere unor studente că să facă rost de bani.

În pachet erau biletul, trotineta și 200 lei pe care să-i dea fetiței mici. Accidentul cu copilul, de acum 20 de ani, a avut loc acasă, și chiar în spatele curții e pusa o cruce.

În biletul trimis, ucigașul mai spune că e conștient că vă ajunge la pușcărie, dar că nu îi pare rău de nimic. Roagă fetele să aibă grija de ele.

Ba mai mult, crima a avut loc joi, iar vineri când toată lumea era agigată, la locul crimei a ajuns și curierul cu pachetul.

"Lili are 4.000 de euro pe numele ei (...) să îi scoateți pentru datorii casă. Eu am amenzi, unele s-au prescris. Și firma are datorii, cred. Geta am lăsat trotineta, căștile și 7 milioane la magazin vis a vis de tine pe stradă la tine. Să achitați la facturi. Vedeți că telefonul Lilianei e în casă. L-a ascuns ea. Să îl dea Maria pe Olx, să îl vândă să achite la facturi. Închiriați casa toată să nu vină datorii sau la câte o studentă într-o cameră sau faceți mai multe camere din rigips să închiriați să nu se adune datorii", a scris acesta în bilet.

Criminalul educatoarei din București și-ar fi pierdut mințile după ce și-a ucis fiul din greșeală  

Acum 20 de ani cuplul a avut un băiețel. Avea 2 ani când individul a dat cu mașina peste el din greșeală, cu spatele și l-a omorât. De atunci bărbatul a avut un șoc. Anul trecut el a fost internat și la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. A spart obiecte și a agresat medicii de acolo.

Taximetristul este absolvent de drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le aveau erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. În casa în care s-a întâmplat tragedia din sectorul 2 era extrem de curat.

Cei doi ajunseseră să se certe și de la curățenie, ea era obsedata și el nu îi respecta munca, conform informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3, de la audieri.

×
Subiecte în articol: educatoare București
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close