Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul educatoarei din București și-ar fi pierdut mințile după ce și-a ucis fiul din greșeală

Criminalul educatoarei din București și-ar fi pierdut mințile după ce și-a ucis fiul din greșeală

Apar detalii noi cu privire la crima din Capitală în care un bărbat și-a ucis soția în casă.

Criminalul educatoarei din București și-ar fi pierdut mințile după ce și-a ucis fiul din greșeală
de Roxana Ciucă    |    16 Aug 2021   •   14:17

Acum 20 de ani cuplul a avut un băiețel. Avea 2 ani când individul a dat cu mașina peste el din greșeală, cu spatele și l-a omorât. De atunci bărbatul a avut un șoc. Anul trecut el a fost internat și la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. A spart obiecte și a agresat medicii de acolo.

Taximetristul este absolvent de drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le aveau erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. În casa în care s-a întâmplat tragedia din sectorul 2 era extrem de curat.

Cei doi ajunseseră să se certe și de la curățenie, ea era obsedata și el nu îi respecta munca, conform informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3, de la audieri.

Ea e educatoarea omorâtă de soț în casa, în București. Criminalul este taximetrist și femeia a fost găsită înjunghiată în inimă, pe pat

O educatoare a fost înjunghiată mortal în propria casă, iar principalul suspect este chiar fostul soț, față de care avea un ordin de protecție și numeroase plângeri la Poliție.

Femeia, de profesie educatoare, în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață.

Suspectul principal este soţul, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ şi care acum este căutat de toată poliţia. Potrivit vecinilor, totul a ponit de la faptul că femeia ar fi acceptat să mai aibă o discuție cu el chiar în apartament, asta deşi avea un ordin de protecţie emis împotriva lui.

Discuția a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii celor doi cunosc familia ca fiind una cu probleme, şi confirmă că au auzit certuri des, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la un deznodământ aşa tragic.

×
Subiecte în articol: educatoare București
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close