Antena 3 CNN Actualitate Culisele afacerilor cu despăgubiri. Gigi Becali: "Cocoş a ajuns gangsterul şef al României"

Culisele afacerilor cu despăgubiri. Gigi Becali: "Cocoş a ajuns gangsterul şef al României"

Culisele afacerilor cu despăgubiri. Gigi Becali: "Cocoş a ajuns gangsterul şef al României"
de S.T.    |    25 Noi 2014   •   22:43

Mihai Gâdea a prezentat, marţi seară, la "Sinteza Zilei", declaraţii ce ar fi trebuit să constituie un denunţ din partea latifundiarului Gigi Becali. Acesta a explicat într-o emisiune de televiziune mecanismul ce în aceste zile a fost devoalat de procurori în dosarul retrocedărilor.

Becali a vorbit, în 2012, despre jocuri, şantaj şi comisioane şi chiar a dat numele unora care fac legea în mafia retrocedărilor ilegale.

"Eu ştiu oameni cu care m-am confruntat, care m-au şantajat şi care au furat mai mult şi decât Vîntu şi Năstase la un loc. (...) Dacă era măcar o deşteptăciune. Mă, dar dacă Cocoş a ajuns gangsterul şef al României", spunea Gigi Becali despre fostul soţ al Elenei Udrea, în 2012.

"Oameni care trebuie să ia despăgubiri, trebuie să îi dea lui Oltean şi lui Cocoş 30% că altfel nu iese nicio despăgubire? Aşa e cinstit? Bani, bani. Acţiuni la Fondul Proprietatea pe care le vinzi imediat. Sute de milioane de euro. Care eşti cinstit sa le dai 30% lui Oltean şi lui Cocoş?", spunea Gigi Becali.

Omul de afaceri susţinea că oamenii care nu plăteau erau ameninţaţi. Ba mai mult, spune el, a fost şantajat şi de afaceristul Gheorghe Stelian, cel care este implicat în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica.

Din păcate, nimeni nu s-a sesizat la declaraţiile lui Becali.

Citeşte şi:

Sinteza Zilei. Noi dezvăluiri explozive despre mafia imobiliară

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close