Antena 3 CNN Actualitate Cultură Andrei Gheorghe, în fruntea Departamentului de Comunicare al Ministerului de Finanţe

Andrei Gheorghe, în fruntea Departamentului de Comunicare al Ministerului de Finanţe

Andrei Gheorghe, în fruntea Departamentului de Comunicare al Ministerului de Finanţe
Sursa foto: Andrei Gheorghe
06 Ian 2010   •   11:25

Andrei Gheorghe a confirmat că va face parte din echipa Ministerului de Finanţe. Sebastian Vlădescu l-a numit pe jurnalist responsabil de coordonarea Departamentului de Comunicare. ?De ieri ma ocup de coordonarea Departamentului de Comunicare (din Ministerul Finanteţelor). Presa a scris ca voi fi purtator de cuvânt şi bineînteles ca am negat?, a spus Gheorghe, potrivit Mediafax.

Schimbări se vor produce şi în Departamentul de Comunicare al Guvernului. Emil Boc ar putea renunţa la Ioana Muntean, în favoarea jurnalistei Andreea Roşca. Potrivit unor surse ale publicaţiei Gândul, premierul ar urma să poarte o discuţie în acest sens cu Andreea Roşca cât de curând.

Andrei Gheorghe, CV presărat cu scandaluri, droguri şi probleme cu legea

Andrei Gheorghe este cunoscut pentru emisiunile pe care le-a realizat de-a lungul anilor, dar şi pentru scandalurile în care a fost implicat. La TV şi-a bătut invitaţii în direct, iar în timpul liber a fost suprins fumând marijuana şi scuipând un poliţist.

În 2002 şi 2003, a fost prezent pe ecrane într-o emisune la Antena 1, , iar din 2004 a fost consilier media şi realizatorul unor emisiuni precum "Politica, frate!" şi "Am o ştire pentru tine!"

A deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general a două posturi de radio, director de programe al unui trust media, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti.

Unul din momentele spectaculoase din emisiunile lui Gheorghe este căzătura actualului premier Emil Boc. Gheorghe a privit neputincios cum invitatul său a alunecat pe marginea decorului şi a căzut de la o înălţime de 2 metri.Din fericire, Boc nu a păţit nimic în urma incidentului, dar a reuşit să devină foarte cunoscut.

Andreea Roşca, o jurnalistă cu state vechi

Andreea Roşca a debutat în presă în anul 1992. Ea a lucrat ca la Evenimentul Zilei şi la săptămânalul "Capital", unde a deţinut funcţia de redactor-şef în intervalul 1999 - 2005.

În 2006 a devenit directorul general al agenţiei de ştiri NewsIn. Andreea Roşca este specializată în jurnalism financiar şi de afaceri şi a urmat un curs MBA la Open University din Marea Britanie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ministerul Finantelor Andrei Gheorghe
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close