Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bucureşti-Cartier de vară. Spectacole de muzică şi teatru în parcuri, în fiecare week-end, până la toamnă

Bucureşti-Cartier de vară. Spectacole de muzică şi teatru în parcuri, în fiecare week-end, până la toamnă

Bucureşti-Cartier de vară. Spectacole de muzică şi teatru în parcuri, în fiecare week-end, până la toamnă
Sursa foto: cartier de vara
15 Iul 2009   •   12:40

Zilele când Bucureştiul era un ?oraş mort? pe timp de vară par să fie de domeniul trecutului. Sfârşiturile de săptămână se anunţă a fi unele pline pentru cei care aleg să rămână în Capitală. Asta pentru că Primăria Bucureşti, în parteneriat cu ArCub vor organiza săptămânal spectacole de teatru şi muzică în parcurile bucureştene. Proiectul se numeşte Bucureşti- Cartier de vară şi se va desfăşura în perioada 17 iulie-20 septembrie, în parcurile Bazilescu, Titan şi Sebastian, dar şi la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Capitală.

Spectacolele vor fi programate în week-end, de la ora 10 şi ora 20, iar cei care le vor susţine sunt artişti de renume precum A.G. Weinberger, Silviu Biriş, Anca Pârlog sau companiile de teatru de la Bulandra, Nottara, Teatrul Mic, Teatrul Evreiesc, Ion Creangă, Excelsior, Ţăndărică, Opera Comică, Constantin Tănase, Masca şi Metropolis, şi de trupe independente: D`Aya, Spiriduşii Poveştilor, Pur Anima, de studenţii U.N.A.T.C. şi de elevii Şcolii de Artă Bucureşti.

Şi cultura urbană va avea un loc aparte în cadrul evenimentului. Centrul de Tineret al Bibliotecii metropolitane Bucureşti propune proiectul Kartier, prin care promovează muzica, dansul şi sporturile urbane (rolling, skating, biking).

Luna iulie propune spectacole ca A douăsprezecea noapte a celor de la Bulandra sau Corpuri în oglindă a trupei d ela Nottara, dar şi concerte de jazz susţinute de A.G. Weinberger.

Programul complet al lunii iulie

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vara spectacol
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close