Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte" vine la Bookfest, pe 27 mai, cu un nou tiraj: "Sper ca această carte să atingă inimile şi să fie de folos"

"Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte" vine la Bookfest, pe 27 mai, cu un nou tiraj: "Sper ca această carte să atingă inimile şi să fie de folos"

"Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte", cartea profesorului Constantin Dulcan în dialog cu colega noastră, Florentina Fântânaru, vine la Bookfest, pe 27 mai, cu un nou tiraj, după ce primul tiraj de 35.000 de exemplare s-a epuizat.

"Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte" vine la Bookfest, pe 27 mai, cu un nou tiraj: "Sper ca această carte să atingă inimile şi să fie de folos"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Mai 2023   •   11:43

Florentina Fântânaru, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN, a anunţat că la târgul de carte Bookfest, de pe 27 mai, cartea "Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte" va fi gata într-un nou tiraj.

"Mai întâi a fost un gând despre pacea dintre inima și minte..și acel gând s-a multiplicat în 35.000 de exemplare, primul tiraj al cărții interviu, Calea vindecării. Editura Bookzone ne-a adus împreună pe mine și pe profesorul Dumitru Constantin Dulcan să aniversăm printr-o carte interviu, 10 ani de interviuri TV, 10 ani de prietenie", a declarat Florentina Fântânaru.

Citeşte şi: "Calea vindecării. Pacea dintre inimă şi minte", o nouă carte a profesorului Constantin Dulcan în dialog cu Florentina Fântânaru

Astfel, cu ocazia târgului de carte, editura Bookzone pregăteşte un nou tiraj de 35.000 de exemplare a cărţii profesorului Constantin Dulcan în dialog cu Florentina Fântânaru.

"Vestea este că tirajul s-a epuizat (puteți face comenzi în continuare), iar pe 27 mai, la târgul de carte, Bookfest venim cu cărțile din noul tiraj care se pregătește. Alte 35.000 de exemplare vor fi gata pentru cititori, iar emoția noastră este uriașă. Sper ca această carte să atingă inimile și să fie de folos!", a mai precizat Florentina Fântânaru.

×
Subiecte în articol: Constantin Dulcan Florentina Fantanaru
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close