Antena 3 CNN Actualitate Cultură Concert Mozart pe ritm de rock. Cum s-a desfăşurat evenimentului anului la Filarmonica "Oltenia" din Craiova

Concert Mozart pe ritm de rock. Cum s-a desfăşurat evenimentului anului la Filarmonica "Oltenia" din Craiova

de G.S.    |    02 Noi 2013   •   15:30
A fost o seară explozivă, ieri, la Craiova. Aproape 5.000 de oameni au fost prezenţi la concertul „Mozart Rocks", susţinut de Filarmonica „Oltenia",  considerat evenimentul artistic al anului. Publicul a ascultat armonii clasice pe ritmuri moderne, dar s-a bucurat şi de invitaţi speciali. 
 
Paula Seling şi Dan Helciug i-au încântat pe spectatori, iar, la sfârşitul concertului, au mărturisit că, la rândul lor, au fost cuceriţi de publicul din Craiova.
 
Orchestra Filarmonice "Oltenia" a cucerit publicul craiovean cu pagini simfonice renumite, îndrăzneţ reconfigurate în sonorităţi rock. Opere clasice faimoase ale lui Mozart, Beethoven, dar şi piese ale celebrelor trupe rock Pink Floyd sau Queen au răsunat pe scena Sălii Polivalente din Craiova.
 
Alături de artiştii Filarmonicii Oltenia au cântat Paula Seling şi Dan Helciug, tot sub bagheta dirijorului Constantin Grigore. 
 
Artiştii au fost, la rândul lor, încântaţi de publicul cald şi pasionat de muzica de calitate.
 

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close