Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fiica marelui actor Dem Rădulescu: Iubirea a fost cea mai importantă lecţie pe care mi-au dat-o părinţii mei

Fiica marelui actor Dem Rădulescu: Iubirea a fost cea mai importantă lecţie pe care mi-au dat-o părinţii mei

Fiica marelui actor Dem Rădulescu: Iubirea a fost cea mai importantă lecţie pe care mi-au dat-o părinţii mei
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2016   •   17:31

Fiica lui Dem Rădulescu se numește Irina și este este o femeie superbă, o prezență discretă care se ține departe de mondenități. Irina va împlini în curând 30 de ani și este actriță la Teatrul Mic.

Într-un interviu pentru fifiștie.ro, tânăra mărturisește care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat tatăl ei: ”Mi-a spus: „Întotdeauna să cauţi adevărul şi simplitatea. Să nu cauţi să fii într-un fel anume, să cauţi adevărul”.

”El avea această bucurie extraordinară şi un râs ca de copil. Şi, de fapt, bucuria în relaţia cu noi îi venea din simplul fapt că era cu noi. De asta spun că iubirea a fost cea mai importantă lecţie pe care mi-au dat-o părinţii mei. Avea această bucurie fantastică a copilului care se bucură din orice. Dar sigur că el, în fond, era un om extraordinar de responsabil şi serios. Sigur că glumea şi o făcea cu mult farmec, dar cu noi a fost stâlpul casei şi al sufletelor noastre”.

Citiți întregul interviu pe fifiștie.ro.

Irina avea doar 13 ani când tatăl său, marele Dem Rădulescu, a murit.

AICI puteți vedea imagini cu fiica lui Dem Rădulescu

 

 

×
Subiecte în articol: actriţă actor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close