Antena 3 CNN Actualitate Cultură FEST(in) pe Bulevard 2017 aduce şi mai aproape spectatorul de scenă!

FEST(in) pe Bulevard 2017 aduce şi mai aproape spectatorul de scenă!

FEST(in) pe Bulevard 2017 aduce şi mai aproape spectatorul de scenă!
16 Oct 2017   •   17:15

Teatrul Nottara creează o nouă punte între sală și actori, alegând din public cinci jurați pentru a constitui Juriul Spectatorilor. Alina Maer, Marcel Frunte-Lată, Luiza Ciortan, Alexandru Constantin şi Florin Frunză sunt cei invitați să decidă care este cel mai bun spectacol din Secțiunea „Bulevardul comediei".

Nu este o misiune uşoară deoarece anul acesta piesele prezentate sunt extrem de bune, susțin juraţii. Cel șase spectacole pe care le jurizează sunt: "Jurnalul lui Robinson Crusoe" după Insula de Gellu Naum, producţie a Teatrului Odeon, "Tartuffe" de Molière, producţie a Teatrului de Dramă şi de Păpuşi din Vraţa, Bulgaria, "Gaiţele" de Alexandru Kirițescu, producție a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, "Orb de mină" de Székely Csaba, producție a Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe, "Totul e relativ" de Alan Ayckbourn, producţie a Teatrului Nottara şi "Ursul" de A.P.Cehov, producție a Teatrului de Stat din Constanța.

Spectacolul desemnat ca fiind câştigator va fi anunţat miercuri, în cadrul Galei de premiere a FEST(in) pe Bulevard 2017.

 

 

×
Subiecte în articol: teatru
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close