Antena 3 Actualitate Cultură Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2011 începe pe 10 iunie

Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2011 începe pe 10 iunie

de Antena3.ro    |    02 Iun 2011   •   17:31
Festivalul Comediei Româneşti - festCO 2011 începe pe 10 iunie
Sursa foto: Foto: Mediafax

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2011 se va desfăşura în perioada 10-17 iunie şi include şi teatru non-verbal, musical, teatru de revistă, teatru de magie, teatru pentru copii şi teatru de stradă, potrivit Agerpres.

Timp de opt zile, atât pe scenele sălilor Teatrului de Comedie cât şi pe alte scene convenţionale şi neconvenţionale din Bucureşti şi din ţară vor fi prezentate spectacole susţinute de actori de teatru.

De asemenea, şi Centrul istoric va găzdui, pe străzile aflate în zona Teatrului de Comedie, scurte momente de teatru de stradă.

Printre spectacolele care vor putea fi urmărite de iubitorii teatrului pe parcursul festivalului se numără "România - închis pentru inventar" scenariul şi regia Dragoş Huluba, care va fi prezentat pe 11 iunie, "Cântăreaţa cheală & lecţia" de Eugene Ionescu, prezentat pe 12 iunie, sau spectacolul "Ţiganiada" de Ion Budai Deleanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close