Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fraţii Dolănescu, pentru prima dată împreună la tribunal

Fraţii Dolănescu, pentru prima dată împreună la tribunal

Fraţii Dolănescu, pentru prima dată împreună la tribunal
Sursa foto: dolanescu
16 Feb 2010   •   23:15

Fraţii Dolănescu şi-au dat marţi mâna la tribunal. A fost pentru prima dată de la izbuncnirea scandalului pentru avere când cei doi s-au privit în ochi. De vorbit, însă, şi-au vorbit prin intermediul avocaţilor. Pentru ei, nu mai există şanse de împăcare.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a ajuns primul la tribunal. Hotărât şi sobru, Dragoş a intrat direct în sala de judecată. Când nimeni nu se aştepta, şi-a făcut apariţia şi Ionuţ, cu zâmbetul larg pe buze.

În faţa judecătorului, în spatele uşilor, fiii lui Ion Dolănescu au stat din nou umăr la umăr. Au stat în sală câteva zeci de minute şi au ieşit pe rând.

Ionuţ nu a vrut să spună ce s-a discutat în sală. El a spus doar că tot ce a cerut Dragoş va primi. Avocata lui Dragoş susţine însă contrariul.

Rămâne întrebarea: cine minte şi cine spune adevărul. Un lucru este sigur: fraţii Dolănescu n-au venit la tribunal ca să facă pace.

?Fratele e frate până la bani? conchide Ionuţ Dolănescu.

Bani care nu-i lasă pe cei doi nici să-şi pomenească tatăl în linişte. Pe 19 martie, Ion Dolănescu va avea două parastase.

În joc sunt două locuinţe în Bucureşti, una la Sinaia, alta la Butimanu, două terenuri în judeţul Ilfov şi o maşină. Şi desigur drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, o adevărată mină de aur pe termen lung. Cinci milioane de euro, spun unii, ar fi averea lăsată de Ion Dolănescu.

Observator

×
Subiecte în articol: proces avere frati
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close