Antena 3 CNN Actualitate Cultură Geoffrey Rush a făcut senzație la Gala Premiilor TIFF, în Cluj-Napoca, cu discursul său în limba română: ”Salut, Caracal”

Geoffrey Rush a făcut senzație la Gala Premiilor TIFF, în Cluj-Napoca, cu discursul său în limba română: ”Salut, Caracal”

Vedetele filmului, Oliver Stone și Geoffrey Rush, au fost premiați, la Gala TIFF, pentru întreaga carieră. Actorul australian a lansat un mesaj special pentru fanii români, stârnind hohote de râs și aplauze la scenă deschisă.

Geoffrey Rush a făcut senzație la Gala Premiilor TIFF, în Cluj-Napoca, cu discursul său în limba română: ”Salut, Caracal”
Sursa foto: Facebook, TIFF
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iun 2023   •   13:37

Geoffrey Rush a surprins pe toată lumea cu un discurs în limba română, reușind chiar să facă o glumă, gustată din plin de spectatori.

”Mulțumesc. Mulțumesc foarte mult. Bună seara tuturor. Alături de voi la acest eveniment minunat. A... și aproape am uitat. Salut, Caracal”, a fost mesajul starului australian.

Citește și: TIFF 2023, cel mai mare festival de film din România, a început! Actori și regizori de prestigiu, prezenți la Cluj

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Mulțumesc pentru acest premiu. Vă mulțumesc că v-ați gândit la mine și că m-ați adus înapoi în această seară pentru o ocazie foarte specială. Frumos teatru, frumoși oameni”, a spus Oliver Stone.

Un premiu de excelență a primit și marele actor român Horațiu Mălăele.

Cinefilii mai pot să vadă și duminică ultimele proiecții din cadrul acestei ediții, a 22-a, a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

×
Subiecte în articol: geoffrey rush TIFF Cluj Napoca
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close