Antena 3 CNN Actualitate Cultură Holograf şi Sistem concertează în acest week-end la Pro Istoria Fest din Târgovişte

Holograf şi Sistem concertează în acest week-end la Pro Istoria Fest din Târgovişte

Holograf şi Sistem concertează în acest week-end la Pro Istoria Fest din Târgovişte
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Sep 2011   •   17:56

Trupele Sistem, Holograf, Deepcentral, Vunk sau Antract sunt câteva dintre numele importante ale muzicii româneşti care vor concerta la Festivalul Pro Istoria Fest, ce se desfăşoară în acest week-end, lângă zidurile Curţii domneşti din Târgovişte, informează Agerpres.

Evenimentul a început sâmbătă, cu o serie de activităţi şi ateliere care vor crea o atmosferă medievală între ruinele Curţii Domneşti din Târgovişte. Este vorba de ateliere de olărit, pictură, teatru de păpuşi, expoziţii de arme şi armuri, expoziţie de veşminte de epocă, lecţii de folosire a armelor, turniruri şi dansuri medievale, care vor face deliciul publicului.

O paradă medievală care se desfăşoară pe străzile oraşului şi are ca punct terminus scena amplasată chiar în Parcul Chindiei (zona Ruine) prefaţează show-ul care încheie prima zi de festival.

Seara se încheie cu un recital Sistem şi un show laser, care va pune în valoare ruinele Curţii Domneşti.

Duminică, în cea de-a doua zi, vor continua activităţile şi atelierele medievale, cărora li se adaugă un show de teatru de păpuşi, şcoală de tir cu arcul şi diverse concursuri pentru public - tras cu arcul, trasul de frânghie etc.

Seara, show-ul debutează cu Vunk şi Antract. Trupa Sistem va fi din nou prezentă, de data aceasta cu un show special alături de trupa Crispus, cunoscută pentru faptul că transformă jocul cu focul în nişte spectacole speciale în care combină pirotehnia cu acrobaţii, creând efecte vizuale unice.

Programul de recitaluri se încheie cu Holograf, iar finalul festivalului este punctat de un show de artificii.

×
Subiecte în articol: Sistem Holograf concert Targoviste
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close