Antena 3 CNN Actualitate Cultură Imagini de la concertul susținut de celebrul violonist Alexandru Tomescu la Biserica Sf. Iosif din București

Imagini de la concertul susținut de celebrul violonist Alexandru Tomescu la Biserica Sf. Iosif din București

Imagini de la concertul susținut de celebrul violonist Alexandru Tomescu la Biserica Sf. Iosif din București
Sursa foto: captura Facebook
23 Mai 2016   •   22:59

Celebrul violonist Alexandru Tomescu este in turneu până în data de 5 iunie, în 15 centre culturale din Romania, scrie EuropaFM. Tot în cadrul Turneului Internațional Stradivarius 2016 – EXPERIENCE 2.0, acesta va ajunge și în tări precum Franța, Israel sau Ungaria.

Luni seara, de la ora 20, Alexandru Tomescu a susținut un concert la Catedrala Romano-Catolică Sf. Iosif din București. Intrarea a fost liberă, iar spectatorii au putut putut-o admira si pe pictorița Ana Munteanu din Republica Moldova, pentru că Turneul Internațional Stradivarius 2016 – EXPERIENCE 2.0 îmbină muzica clasică cu pictura în nisip și proiecțiile video. 

Pentru cei care nu au putut să ajungă la reprezentația din seara aceasta de la Biserisa Sf. Iosif, pe pagina de Facebook a lui Alexandru Tomescu sunt disponibile momente din acest spectacol. Imagini găsiți și în galeria foto atașată acestui articol.

×
Subiecte în articol: concerte
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close