Antena 3 CNN Actualitate Cultură Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brâncuşi: ”Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere"

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brâncuşi: ”Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere"

Cântăreaţa Irina Rimes, desemnată ambasadoarea Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi” 2020, a spus că este onorată să deţină acest titlu, dar a recunoscut că, totuși, nu știe dacă ea e ”cea mai bună alegere” în acest sens.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brâncuşi: ”Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Feb 2020   •   15:01

„Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere pentru a face puntea între generaţii, dar mulţumesc pentru încredere. Aparent, eu nu ascult 5Gang, dar mă gândeam că poate ar trebui să apelăm şi la tinerii vloggeri, pentru că au mai mare influenţă. Ca o idee, pe viitor”, a spus cântăreaţa, potrivit unei agenţii de stiri.

Irina Rimes a fost aleasă drept ambasadorul Zilei Brâncuși, care va avea loc pe 19 februarie, când se vor împlini 144 de ani de la nașterea celui mai important artist pe care România l-a dat lumii.

Declarațiile Irinei Rimes, cântăreaţa din Republica Moldova, și alegerea făcută de Ministerul Culturii au stârnit un val de critici și ironii la adresa cântăreței.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brâncuşi: ”Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere"

Cântăreaţa Irina Rimes, ambasadorul Zilei Brâncuși: „Am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Eu sunt mai main-stream aşa"

Ministerul Culturii, reacţie după cazul Irina Rimes - "domnul sculptor" Brâncuşi: Îi mulţumim pentru colaborare, ne-am atins scopul

×
Subiecte în articol: Irina Rimes domnul sculptor ziua brancusi
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close