Antena 3 CNN Actualitate Cultură Locul din România care pare opera unui pictor faimos. "Este IREAL, e dumnezeiesc!"

Locul din România care pare opera unui pictor faimos. "Este IREAL, e dumnezeiesc!"

Locul din România care pare opera unui pictor faimos. "Este IREAL, e dumnezeiesc!"
de O.P.    |    13 Mai 2013   •   13:00

Pentru cei care vor să se deconecteze de nebunia din marile oraşe sau vor să redescopere România, acest loc este ideal. Cheile Nerei din Caraş Severin vin ca o amintire constantă a perfecţiunii care a fost ţesută în ţara noastră.

Deşi este un loc retras, care nu este prea vizitat de turişti, poartă o poveste mistică pe care oamenii locului nu se tem să o spună oricui vine în zonă.

Cum ajungem acolo?

De la Bucureşti si pana la Oraviţa, spre exemplu, ar trebui să mergeţi aproximativ 520 de kilometri. La care se mai adaugă încă 30 de kilometri până în fosta localitate miniera, Sasca Montană, un loc din care îţi poţi începe călătoria către oricare dintre punctele de atracţie ale acestui parc ce se întinde pe mai bine de 36.000 de hectare.

Când vei ajunge în acest loc mistic, vei avea impresia că ai călătorit în timp, că te aştepţi să vezi ieşind din stânci oameni ai peşterilor care aleargă după hrană.

Nu ai cum să nu te laşi fermecat şi nu ai cum să nu te închini în această catedrală a naturii.

Aşa că atunci când vă faceţi planurile de vacanţă, poate treceţi pe hârtie şi acest loc din România, care vă va face să vedeţi latura frumoasă a acestei ţări binecuvântate.




×
Subiecte în articol: turism turisti vacanţă
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close