Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Parisian Love" - o reclamă prin care Google debutează la Super Bowl (VIDEO)

"Parisian Love" - o reclamă prin care Google debutează la Super Bowl (VIDEO)

"Parisian Love" - o reclamă prin care Google debutează la Super Bowl (VIDEO)
08 Feb 2010   •   16:14

Google intră în rândul marilor companii care realizează o reclamă pentru Super Bowl, prin intermediul unui spot ce a costat aproximativ cinci milioane de dolari, transmite Media Guardian.

?Parisian Love? este un spot de un minut, care a fost difuzat de Google în timpul ultimei părţi a Super Bowl, reprezentând prima iniţiativă de acest fel a companiei care s-a făcut cunoscută până acum doar prin intermediul expunerii online.

Reclama ?Parisian Love? prezintă o poveste de dragoste virtuală, susţinută prin intermediul diverselor posibilităţi oferite de motorul de căutare.

Super Bowl este unul dintre evenimentele care se bucură de o audienţă uriaşă peste ocean. Din acest motiv advertiserii îl consideră o bună oportunitate pentru promovare.

Potrivit experţilor în comunicare reclama Google a fost un succes, fiind cea mai apreciată din timpul evenimentului, conform cercetărilor de piaţă efectuate.

SPOTUL PARISIEN LOVE


Într-o altă reclamă difuzată la Super Bowl, Jay Leno, Oprah Winfrey şi David Letterman au apărut împreună, la iniţiativa moderatorului "Late Show with David Letterman". Spotul durează 15 secunde şi reprezintă continuarea unei reclame asemănătoare din 2007, în care au apărut Letterman şi Oprah Winfrey. David letterman a fost cel care a scris scenariul reclamei, echipa NBC contactând-o ulterior pe Oprah Winfrey care a acceptat imediat să joace în el. Spotul are ca principale scopuri atragerea atenţiei asupra "Late Show", înainte de noul sezon, îl ajută pe Leno la reabilitarea imaginii sale şi o prezintă pe Oprah ca pe un comic talentat. pe un comic talentat şi îl ajută pe Leno să îşi reabiliteze imaginea.

JAY LENO, OPRAH WINFREY şi DAVID LETTERMAN, ÎN SPOTUL PENTRU SUPER BOWL



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google super bowl Jay Leno Oprah Winfrey
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close